+386(0)40 695 137 penzion.repnik@gmail.com
Block
Kamnik
DOŽIVETJA

Repnik

Doživetja in Praznovanja

Poročni Dan

Za Gostilno Repnik se nahaja pravljični travnik z ribnikom, kjer se lahko zgodi očarljiv civilni obred. Po obredu goste pogostimo z vrhunskimi dobrotami po ugodnih cenah, praznovanje pa se lahko nadaljuje v naši poročni dvorani, ki sprejme do 100 oseb.
Za drugačno doživetje in kanček čarobnosti pa priporočamo še vožnjo s kočijo.

Praznovanja

Kulinarično razvajanje lahko mirno prepustite nam, saj imamo na tem področju ogromno izkušenj. Popestrite praznovanje obletnice, rojstnega dne, krsta ali katerega drugega praznovanja z vrhunsko domačo kuhinjo. Poskrbeli bomo, da bo vaš dogodek prerasel v fantastično doživetje. Rezervirate lahko mizo, teraso ali našo veliko dvorano za 100 oseb. Dobrodošli v Gostilni Repnik.

Velika Planina

Velika Planina velja za enega izmed biserov slovenskih gora, saj ponuja čudovit razgled vse naokoli. Za obisk je tako zanimiva v vseh letnih časih, hkrati pa je dostopna tudi z žičnico.
V okviru naše ponudbe lahko rezervirate tudi hiške na Veliki Planini in tam doživite zares neverjetne in pristne počitnice.

Ribolov

V okviru naše ponudbe lahko doživite muharjenje od zgodnje pomladi do pozne jeseni, pozimi pa lov na sulca, kralja slovenskih voda. Ponudba velja tako za začetnike, kot za tiste z več znanja in izkušnjami.

Vožnja s Kočijo

Naša velika ljubezen so konji. Ponujamo vam slikovito vožnjo s kočijo s temi čudovitimi in mogočnimi živali po Kamniku in njegovi okolici. Poročno kočijo pa lahko uporabite tudi za promocijske namene ali izbrane dogodke kjer koli po Sloveniji.

Otroška Doživetja

Seveda pa nismo pozabili niti na najmlajše goste. Naša posebnost je, da se za Gostilno Repnik nahaja velik vrt, otroška igrala in različne živali, ki jih otroci običajno obožujejo.

sl_SISlovenian