+386(0)40 695 137 penzion.repnik@gmail.com
Slide 1

Duplex Apartma Main Square

Slide 1

Za 2+2 gosta

Batroom

50 kvadratnih metrov

Batroom

Popolnoma opremljen apartma

Batroom

Zasebna koplanica

Batroom

Posteljnina & brisače zagotovljene

Batroom

Pogled na mesto

Batroom

Pogled na gore

Batroom

Udobna zakonska postelja

Batroom

Dnevni in jedilni prostor

Batroom

Dobro opremljena kuhinja

previous arrow
next arrow

Opravite Rezervacijo

Stopnje odpovedi in pravila rezervacij so vnaprej določeni. Z rezervacijo ene izmed naših namestitev, se strinjate z našo politiko odpovedi in rezervacij.

Duplex Apartma Main Square (2+2)

Duplex Apartma Main Square lahko sprejme do 4 goste. Opremljeno je s kuhinjo, dnevno sobo z udobno sedežno garnituro, eno spalnico z zakonsko posteljo in zasebno kopalnico. Kuhinja je opremljena s kuhalno ploščo, hladilnikom, pečico, jedilno mizo, kuhinjskim priborom in posodo. Kopalnica vključuje kopalno kad, umivalnik, stranišče in toaletne potrebščine (sušilnik za lase, toaletni papir ter milo). Posteljnina in brisače so zagotovljene. Apartma je opremljen s klimatsko naparvo in z LCD televizijo ter ponuja brezplačen WiFi.

Gostje imajo možnost parkiranja na javnem parkirišču, ki je plačljivo od 7:00 do 15:00 ure. Zasebnega parkirišča ni. Živali niso dovoljene.

Prosim upoštevajte: Duplex Apartma Main Square se nahaja na drugem naslovu (v centru Kamnika - Frančiščanski trg 1) kot Penzion Repnik (Vrhpolje 186). Kamin je dodan le kot dekorativni element.

Lokacija

Lokacija

Cenik

Koledar

sl_SISlovenian